A VALKOISTA
B RUSKEAA
C PUNAISTA
D SINISTÄ

Tämä kysymyssarja löytyy TV4-kanavalta, jonka omistaa Sanoma Oy. Löytyy myös toiseltakin saman omistajan kanavalta. Ohjelmatieto kertoo ohjelman nimen olevan "älypää, Suomen suurin tietovisa".

Sattumoisin Sanoma Oy:n lehti Helsingin Sanomat on Älypää Oy:n pääomistaja.

Minuutissa vastaa 16 lapsukaista. Viestin hinta 95 senttiä.
Tunnissa, kun väliajatkin lasketaan mukaan, rahastetaan 7660 euroa. Totta, siis 7660 euroa.

Edelliseen maidon värikysymykseen löytyi näiltä Karimateilta 1 oikea vastaus., siis 6 % tiesi, että maito on valkoista. Yksi oikea vastaus tuli myös, kun älypää kysyi:

Mikä näistä on saarivaltio?
A Malta
B Odota
C Venaa
D Odota vähän

Sama tulos syntyi, kun kysyttiin Spede Pasasen etunimeä.
Ainoastaan yksi tunsi nimiehdokkaiden joukosta Pertin!
Tai kun kysyttiin, missä kunnassa on Alastaron 
moottorirata. Vain yksi ehdotti vastaukseksi Alastaroa!
0 % ei tiennyt, että Bisletin stadion on Oslossa.
Jne, etc, usw, aso!

Olen jonkin aikaa seurannut tätä älypään villiä ja epäeettistä rahastusta.

Useimmiten oikeita vastauksia löytyy 1 tai 2, siis 6,25 % tai 12,5 %. Kerran oli 25 % oikeita vastauksia. Harvinainen on myös tulos 18;75 % oikein.

Nämä lapsosrukat eivät ehkä ymmärrä lukemaansa tai eivät ota oppia vastaan. Nämä Karimatit vastaavat jatkuvasti väärin, vaikka kysymykset toistuvat päivittäin.
Heitä - oikeammin heidän vanhempiaan - Älypää Oy rahastaa.

En tiedä, mikä ärsyttää itseäni eniten. Ehkä Suomen Tulevaisuuden Toivojen Täydellinen Tietämättömyys.
Ei lueta lehtiä tai kirjoja, ei seurata television tai radion uutisia maailman tapahtumista. Pelataan vain nettipelejä ja surffaillaan netissä. Kauhistuttaa tulevaisuus, kun nämä lapset tulevat aikuisikään. 

Ehkä nyt liioittelen. Ei maamme nuoriso ole tyhmää. Vain ne tyhmimmät lapsoset ovat nielaisseet Älypää OY:n koukun. Tyhmyydestä sananlaskun mukaan sakotetaan! Älypää käyttää tätä lapsosten tyhmyyttä hyväkseen.

Ärsyttää tämä Älypään mitä härskein rahastus näiltä äitien ja isien pikku kullilta. Eipä JumppaJaska ja muut älypään valvojat puutu tähän mielestäni rikollisuuden rajaa lähestyvään toimintaan. Olisi kyllä aihetta puuttua!

Silmämääräisesti noin puolet älypään blogien kuvista ovat erilaisten mirrien kuvia. Käytännössä 100 % mirrien kuvista hyväksytään, poikkeus on vain Jo(h)anna Hiffemanin mirri Gustave Coulbert'n maalauksessa "L'origine du monde" Pariisin d'Orsayn museossa ja Niki de Saint Phallen & Co:n tilaveistos "Hon" joskus aikoinaan Tukholman modernin taiteen museossa.

Jälleen kymysykseen. Venäläinen pankki ExpoBank kulkaisi naisjohtajistaan tyttökalenterin. 

KYMYSYS:
KUKA ON ANNA POGODINA
 


A MISS JANUARY?
B MISS FEBRUARY?
C MISS MARCH?
D MISS DECEMBER?

Ja VATSAUS:
Oikea vatsaus on Cee, miss maaliskuu. 
Anna Podogina muuten pitää kädessään Valion maitopurkkia. 

En nyt kerro, minkä väristä on maito Valion tai Ingmannin purkin väristä riippumatta. Kaverini muistavat taatusti maidon värin, vaikka laillani joisivat muita juomia. Join viimeksi maitoa RUK:n taisteluharjoituksissa v. 1961, kun oli pitkään kannettu polkupyöriä vaikeissa maastoissa löytämättä suota, josta mies ohjekirjan mukaan olisi voinut polkaista saappaanpainalluksella vettä. Huoltojoukot tulivat; heillä ei ollut vettä, mutta oli maitoa Jumalattomaan Janoon.

Rauhaa tai Rakkautta!
Nukkukaa Hyvin tai Hyviä Öitä!
Langetkaa Loveen