Olen todella monisairas. Ohitusleikkaus on koettu, samoin monet veridopingit ja Epot. Vaivana ovat diabetes, sydän- ja verisuonitauti, sydämen vajaatoiminnot, kihti, munuaisvaivat, Guillen-Barren syndrooman jälkivaikutukset, iskias yms., Monet näistä peijuuneista johtuvat ylipainosta.

Pekka Puska, Diabetesliitto, Sydänliitto ja muut terveysfasistit pitävät kyllä huolen, että taatusti lihomme.

Parikymmentä vuotta sitten suomalainen söi voita 17 kg vuodessa  ja oli yleensä kohtuupainoinen. Nyt syömme vain 1,5 kg, mutta suurin osa meistä on rajusti ylipainoisia. Terveellistä ruokavaliollamme seurataan mm. Argentiinassa, siellä terveysfasistiemme ohjeilla lihotetaan lihakarjaa.

Rasvasta on fasistien toimesta tehty pahin ihmisen vihollinen. Maissa, joissa käytetään runsaasti rasvaa, esimerkkinä vaikka Ranska, on kuitenkin pieni sydänkuolleisuus. Vähärasvaisissa maissa on tilanne täysinpäinvastainen

Uskoni kaloreihin katosi armeijan käytyäni. Kun astuin isänmaan palvelukseen, painoin puolet nykyisestä elopainostani. Astuin helmikuussa 1960 UudJP:hen vain
67-kiloisena. ViikkoSanomien legendaarinen toimittajavainaa Sakari Räsänen painoi 100 kg. Hänet tunnettiin aluksi alokas Pulskana, myöhemmin myös viekä alikersantti Pulskana. Ei enää kokelas tai vänrikki Pulskana.

Söimme samat ruoat, teimme samat raskaat liikuntatemput.
Jättäessämme armeijan hynttyyt painoimme kumpikin samat 84 kiloa. Siitä lähtien en ole uskonut terveysfasistien ruokailuneuvoja kaloreista. Käytän jatkuvasti tervettä maalaisjärkeä.

Laihduin aikoinaan vuodessa 18 kg painoon 102 kg. Lääkäriystäväni paheksuivat: "Olet laihduttanut väärin!" Kuitenkin hyvä kolesterolini tuplaantui, huono puolittui. Näiden suhde oli erinomainen. Pääsin lähes eroon diabetes- ja verenpainelääkkeistä. Voin erittäin hyvin.

Olin kuitenkin heikko. Luovuin ympäristön painostuksesta vähähiilihydraattisesta Antti Heikkilän dieetistä. Heikkilä on kirosana monille lekureille. Painoni nousi hiljalleen
ennätyslukuun 133 kg. Olin nyt suurmies, mutta se ei lohduttanut.

Nyt tunnen olevani eri lääkärikäsitysten mannekiini. Voin hyvin pahoin. Painan 120 kg, veren hemoglobiini on 90 (alaraja miehillä134) ja munuaisarvo crea on 289, kun hyväksyttävä yläraja on 100!

Arkkitehtien ohella lääkärien asiakkaat ovat näitä ammattilaisia viisaampia. On vaikeaa tunnustaa tätä.
Tunnustankin sen vain (ja hyvin harvoin) lääkärien osalta.
Olen huomannut, että vanhat lääkärit ovat parempia, vaikka heidän koulutuksessaan ei ollut nykytietoa. Heillä on sen sijaan tavattoman iso etu nuoriin lääkäreihin verrattuna. Heillä on KOKEMUSTA.

Näin me olimme vanhaan hyvään aikaan! Meillä ei ollut paino-ongelmia.

1972063.jpg
Ennen olimme sopivanpainoisia

Toisin on nyt.

1972055.jpg
Nyt olemme läskejä

Ero Amadeo Modiglianin ja Ferdando Boteron naisten kesken on todella huomattava. Tuskin Pekka Puska ottaa tätä eroa kuitenkaan kontolleen, vaikka syitä olisi?

Tyt toiseen aiheeseen. Olen inholla ja kauhulla, kuten me teekkarit tapaamme sanoa, seuranut älypäätä TV:ssä.
Netissä älypäällä on osio "Keskustelut." Keskusteluissa on kohta "Älypää," jossa on monia keskustelunaiheita. Mm. "Älypää TV:ssa." Siellä Chantal kysyy:
Uteliaisuudesta kysyn, että kuinka moni on seurannut tai osallistunut Älypään tv-visaan ja millaisia kokemuksia?
Yritin vastata Chantalin kysymykseen. Yritykseksi jäi.
En muistanut, että Älypää noudattaa Valko-Venäjän  Aljaksandr Lukasenkan kutyymiä. Arvostella ei saa, kiitokset toki sallitaan.

Ja sitten kymysykseen. Dementia iski, joten en muista, olenko jo aikaisemmin esittänyt kysymyksen ÄlypääTV:stä.

Älypään lapsosista ei kukaan tiennyt oikeaa vastausta.

KYMYSYS.

PALJONKO ON VARTTITUNTI?

A    60 MIN
B    45 MIN
C    15 MIN
D    30 MIN

VATSAUS

Oikea vatsaus on C eli varttitunti on 15 min.

Rauhaa ja Rakkautta!
Nukkukaa Hyvin tai Hyvää Yötä!
Langetkaa Loveen!