YVES SAINT LAURENT

Ranskalaisen muotigurun Yves Saint Laurentin kuolema
1. kesäkuuta järkytti Ranskaa. Ranskan johtava kuvalehti ParisMatch kertoi Yves'n elämästä 42 sivun + kansikuvan + Wolinskin hommagen à Yves Saint Laurent verran.

1692828.jpg

Hommage à Yves. Piirtäjä Wolinskin näkemys Yvestä, Yves'n logosta ja Yves'n hautajaissaattuesta

1692820.jpg

Laetitia Costa ruusuissa

Laetitia Casta, kuvan ruusutyttö, on muistaakseni ollut aikoinaan Mariannen patsaan mallina (ks. JRastin aikaisemmat paginat). Marianne on Gallian kukon lailla Ranskan kansallissymboli. Mariannen patsas on jokaisessa kunnan- tai kaupungintalossa Ranskassa.

Lainaus Wikipediasta:
Marianne on yksi Ranskan tärkeimmistä kansallissymboleista. Häntä pidetään järjen ja vapauden personifikaationa. Ranskassa hän on monesti kunniapaikalla kaupungintaloilla ja oikeusistuimissa. Mariannesta tehdään Ranskassa runsaasti muun muassa rintakuvia, joiden malleina ovat toimineet muun muassa Brigitte Bardot (vuonna 1970), Mireille Mathieu (vuonna 1978) ja Catherine Deneuve (vuonna 1985).

Seuraavana kuva Yvestä ja Carlasta rinnakkain.

1692826.jpg
Yves ja Carla

Itselläni on lämmin kokemus Yvestä. Eikä mitenkään huono.  
Ostin parikymmentä vuotta sitten Yves Saint Laurentin ulsterin eli talvitakin. Se on vieläkin uuden veroinen ja muodikaskin, vaikka on pitänyt minut lämpinä 1980-luvun lopulta asti. En enää loppueläissäni aio ostaa uutta ulsteria. Oli todella hintansa väärtti. Oli myös ihan kohtuhintainen.

Nyt on kymysyksyn vuoro.

YVES SAINT LAURENTIN LOGO ON YHTÄKUIN:

A    JENI
C    DOLLARI
C    KAIKKI MAINITUT YHDESSÄ
D    PUNTA

VATSAUS

on taaskin Cee eli kaikki mainitut yhdessä.

Rauhaa ja rakkautta!
Hyviä Öitä Hyvät Ystävät tai Nukkukaa Hyvin!