Niin sanotaan. Ja onhan tällä sanonnalla melkein yhtä vinha perä kuin Jennifer Lopezilla.

1762952.jpg
Jennifer Lopezin vinha perä

Tämän jutun otsikko kertoo sen surullisen totuuden, että vanha koiras joutuu kovasti harjoittelemaan oppiakseen uuden tempun. Ensimmäisellä kerralla en oppinut, miten tietty temppu tehdään. Nyt harjoittelen tätä temppua ilman teknistä avustajaa.

Kohta 73 täyttävä 80 %:n koirasinvaliidi ei pysty enää käyttämään muita kuin etusormiaan. Tietokoneen näppäimet kun ovat sellaisia, että niitä ei pysty hoitamaan esim. kielellä, kuten joitakin suunnattoman paljon herkempiä näppäimiä.

Pyydän nyt anteeksi sekä Älypäältä että lukijoiltani.

Älypäältä siksi, että JurmRasti-blogi on päässyt sittenkin blogilistalle. Epäilin väärin pärstäkerroinsensuuria Älypäässä.

Lukijoille anteeksipyntö sen vuoksi, että julkaisen tässä paginassa aikaisempaa aineistoa, joka on osalle lukijoistani jo tuttua.

Huomasin, että lukitussa paginassani "Jimmy Jump ja sensuuri" Ranskan madame presidentin eli Carla Brunin arvokas taidevalokuva ei näkynyt. Näkyi sentään netiketin näköjään edellyttämä(?) teksti "kuvaaja tunnettu." Netiketin mukaan on hyvähsyttävää myös teksti "kuvaaja tuntematon." Nyt se oli kuitenkin hyvin tunnettu Michel Comte.

Paikkaan nyt aikaisemman virheeni.

Esteettisessä mielessä ei olisi mitään aihetta julkaista tässä presidentti Halosen prinssipuolison kuvaa. Pääministeri Vanhasenkin "Grace Kelly" kalpenee Carlan rinnoilla. Eikä juurikaan ole tietoa Tanja Karpelan tämänpäiväisestä sala- tai julkkurakkaasta tai sen veneerisestä leikkikalusta eli veneestä.

KYMYSYS:

1656093.jpg

(kuvaaja: tunnettu Michel Comte)

KUVASSA ON?

A    KUNINGATAR

B    PRESIDENTTI

C    PRESIDENTIN ROUVA

D    PRINSESSA

VATSAUS on jälleen kerran Cee. Kuva esittää
madame Sarkozya, Ranskan presidentin rouvaa - Carlaa. Matti ja "Reisi Kelli" syövät kohta lounasta carlan seurassa Elysée-palatsissa.

Arvostettu Christie's-huutokauppa on ottanut kaupattavaksi valokuvan, jossa Carla Bruni poseeraa ehkä täysin ilkosillaan.
Mustavalkoinen taidekuva on valokuvaaja Michel Comten käsialaa. Se on otettu vuonna 1993.

KYMYSYS 2
ONKO VALOKUVASSA CARLAN PEUKALOIDEN ALAPUOLELLA NÄKYVÄ MUSTA KOLMIO
A    CARLAN MUSTAT NIMETTÖMÄT?
B    CARLAN MUSTA BIKINIEN ALAOSA?
C    CARLAN MUSTA HÄPYKARVOITUS?
D    CARLAN MUSTIA PERS'KÄRPÄSIÄ?

En oleta saavani teiltä vastausta kymysykseeni. Yleensä oikea vatsaus on ollut C niinku Carla. Nyt luulen, että vain Carla Bruni ja niinku Michel Comte tietävät sen ainoan oikean vatsauksen.

KYMYSYS 3

SAAKO MATTI

A    UUNIPERUNAA?

B    NUKKUA HYVIN?

C        KELLIÄ VUOTEESSA?

D        LANKETA LOVEEN?

Vastausta en tiedä. Sensijaan Matti vanhaan tietää.


Rauhaa ja Rakkautta!
Nukkukaa Hyvin tai Hyviä Öitä!
Langetkaa Loveen!